lördag 28 juli 2012

Sommarsemester

Igår kväll hade vi Ex2 med familjer här. Det har vi pratat om länge och plötsligt blir det av (efter påtryckningar förvisso, men det är ju tur att nån tar tag i saker.) Mycket trevligt! Kvällen blev på nåt sätt ganska kort, mest för att vi kom igång sent, men det kändes ändå som timmen blev sen. Märkligt. Hur som helst blev det en väldigt god middag under sedvanlig splittring med alla barn och vi får helt klart göra om det vid tillfälle för att hinna prata lite mer! :-)

Redan i går på förmiddagen var vi en sväng till vårt badställe, men det var först på dagens tur med trippla bad, fika och glass som det kändes helt på riktigt! Äntligen! Dessutom var grannarna också med så då blir det ju extra roligt för barnen.Det som känns lite otäckt är att nu när man preciiis fått lite sommarkänsla så får man också känslan av att tiden börjar ticka ut. Snart bara en enda ynklig vecka kvar och vart tog tiden vägen? Jo, egentligen har vi ju hunnit göra massa saker, träffat massa folk och haft bara trevligt. Men ändå. Det blir till att försöka ta vara på dagarna och hoppas på fortsatt fint väder.

Sen ska man komma ihåg att sommaren inte behöver vara slut bara för att man börjar jobba igen. Även fast det är lätt att känna så.

Inga kommentarer: