onsdag 11 juli 2012

Favoritfamljen på besök

Hemmasemestern har varat i några dagar. Söndagen gick åt till tvätt samt att fylla kylen inför vårt stundande besök av Kassjö family som kom i måndags till lunch. Plötsligt var det sommar på riktigt. Det grillades, dracks vin, lektes i trädgården, skruvades ihop trädgårdsmöbler och smygåts jordgubbar.

Tove och Måns är superexcalterade över detta besök och M har fått slita hårt med att hålla de små sällskap då hon är närmast i ålder. Måns tröttnar liksom aldrig på att upprepa "Tillda?? Tillda? Heeej!" De verkar i alla fall ha jätteroligt och tycker det är tråkigt att de är här så kort tid. ag tröstar med att vi kan ses snart i Kassjö istället.

I går var vädret blandade skurar så vi var en sväng till Väsby då familjen har samma favoritbutik som vi. Bäst att passa på! På eftermiddagen blev det uteliv trots att det droppade på oss emellanåt. Under alla måltider har vi kunnat konstatera att utbyggnadsansökan för vårt favoritrum borde sändas in snarast, det blir lite trångt så fort vi är två familjer alltså.

Idag åker familjen norrut igen och vi ska försöka att göra någon nytta de dagar vi faktiskt är hemma. Får se hur det går med det. ;-)

Inga kommentarer: