fredag 4 maj 2012

Välkommen helg!

Första arbetsveckan är slut. Hela tre dagar lång. Förstå vilken chock det ändå är för min ledighetsvana hjärna! Den här sista dagen känns det som att jag har rett ut en hel del förvirring för mig själv. Jag har sorterat och renskrivit anteckningar från igår och fått ner processen i ett flöde så jag ska begripa vart jag är när jag plötsligt hamnar mitt i. Känns bra att takterna ändå verkar sitta i. Men takt är ju faktiskt min grej, rajt? ;-)

Fredagsfika både på förmiddagen och eftermiddagen. Inte illa. Installerade min ljudanläggning till min nya kollegas förtjusning(?) (vi delar rum....) Ett besök i Väsby för shopping och hämtsushi på lunchen var inte heller fel. Hittade mirakulöst en klänning till konserten och två par jeans från favoritbutiken slank med av bara farten.

Jag slutar lite tidigare på fredagarna, de fredagar jag jobbar alltså. Det var skönt att komma hem till familjen och landa. Huvudet är trött på att begripa och kvällen blir nog ganska lugn. Helgen är hjärtligt välkommen!

Och i morgon är det faktiskt dans igen!! Nu var det nästan en månad sen. Hoppas på en fantastisk kväll. Utan att hoppas för mycket alltså...

Inga kommentarer: