fredag 11 maj 2012

Utanför-dansen-upplevelsen

Jag visste att det var nåt jag glömde skriva angående dansen i lördags! (Trots att jag skrev en halv C-uppsats i ämnet...) Plötsligt under en bugg så ser jag killen (som jag bevisligen håller i) dansa och le mot mig. Jag ser honom skarpt som på en film medan allt annat är suddigt som det är när man snurrar, omgivningen får liksom "ränder".

Jag antar att jag förmodligen fortsätter dansa som vanligt eftersom han fortfarande ser glad ut. Men jag får känslan av att det inte är jag. Som en drömsekvens. Jag lyckas skaka av mig känslan och återvända till där- och dået efter några takter. Men i slutet av kvällen dansar vi igen och då händer det igen!! Hallå?? Är jag där?? (Ok, att det kan vara som en dröm att dansa men det där var ju ändå liksom överdrivet...)

Mycket märkligt!

Inga kommentarer: