måndag 28 maj 2012

Birkakryss med Shake

Plötsligt var det dags för vår kryssning! Skönt att komma iväg ett tag även om vi inte fick med oss några av vännerna. De passade på att antingen föda barn eller vara utomlands precis när vi tyckte att en kryss var på tiden! Jag åkte ut med sovande barn till morfar efter lördag lunch. Vi tog en kaffe och pratade tills Tove undrade om jag inte skulle åka snart.

När jag öppnade dörren hemma var det fullt party. Eller i alla fall lät det så på musiken. Daniel spelade högt och vilt. Det har blivit så att vi aldrig lyssnar på musik hemma. Man orkar liksom inte med mer ljud. Men när jag är själv drar jag också gärna på nån bra musik. Och gärna högt.

Efter en stilla latte på altan åkte vi mot stan. Vi hade planerat kryssen enligt vanlig sed. A la carte vid sex, sen lite ditt och datt till dansen börjar. Maten var väldigt god. Det enda som var lite trist var att de klämt in oss mellan två andra äldre par som inte verkade ha så mycket att säga till varann.

Det var inte alls mycket folk på vår kryss. Kanske var det ESC som höll folk hemma på privata fester istället? Hur som helst fanns det väldigt bra plats för dans och vi dansade med varandra i princip varje dans. Det är det positiva med att åka själv - vi hinner verkligen dansa med varann. Vi gör ju det så sällan nu och på en sån här resa hinner vi ta igen en del. Väldigt kul och bra på alla sätt och lyxigt att ha Shake nästan för oss själva! Det hade med andra ord varit en perfekt resa även om vi hade varit ett litet gäng med dansare. God mat och dryck, bra dans, lite sola, lite shopping och mysigt sällskap, så kan man i alla fall sammanfatta det hela.
Denna resa började med gratisbubbel. Kan man vänja sig vid. :-)
Njuter av bra musik i solen på akterdäck. Nice!

Efter kryssen bar det av ut till morfar som bjöd på middag i trädgården. Mysigt att möta barnen igen även fast vi bara varit borta ett dygn. :-)
En lycklig lite kille testar bilen. (Är det genetiskt?)
Tove visar sina yogakonster på morfars stora sten.

Inga kommentarer: