onsdag 16 maj 2012

En tråd möter en annan tråd och blir en knut

En kortkort arbetsvecka är till ända! De här tre dagarna gick onaturligt fort och jag hann knappt göra nåt känns det som. Det ska nästan bli skönt med en vanlig vecka snart. Jag har insett att jag behöver ta över kollen och kontrollen över mitt område så snart det bara går. Ju förr desto bättre. Så nu försöker jag förbrilt hitta rutiner som ska fungera för verksamheten och för mig. Egentligen ska jag inte kunna göra det än men vad gör man.

Jag känner oro över alla lösa ändar som bara liksom...är lösa! Jag vill binda ihop den med varandra till ett begripligt nystan. Så nu har jag börjat göra långa listor och hoppas att jag den vägen ska hitta bristerna innan det är för sent. Samtidigt måste jag göra en del annat som ligger på mitt bord. På andra fronten känns det som att jag måste visa resultat snart, men där är det produktoförståelsen som hindrar mig.

Om det låter som att jag gnäller så är det fel. Egentligen är det himla roligt men jag är lite stressad och orolig då jag har en känsla av att saker just nu kan falla mellan stolarna. När jag blir av med den oron kommer jag förhoppningsvis göra skillnad för de andra och det blir ju en stor tillfredsställelse. Jag är ju ändå 25 procent av företaget. Eller ska bli i alla fall.

Nu är det långhelg med massa trevligt umgänge framför näsan. Det ska bli skönt och trevligt. Det enda som retar mig är jag hade missat att det var premiär på Barva ikväll. Om jag kommit på det några dagar tidigare hade jag nog åkt. Det hade ju varit perfekt eftersom torsdagen erbjuder sovmorgon. Men om man ska åka långt vill man ha kvalitativt sällskap och där brister utbudet om man säger så.

Inga kommentarer: