måndag 7 maj 2012

Lugn helg med full aktivitet

Helgen som gick var vi hemma utan direkta planer. Men trots att vi tagit det ganska lugnt kunde vi konstatera att vi hunnit med en hel del hemma när vi summerade dagarna. På lördagsförmiddagen började Daniel med elementen och medan barnen sov blev det plötsligt bestämt att vi skulle middaga hos E&M efter att jag uttryckt min saknad efter dem på FB. Jag skulle ju dansa på kvällen men jag skulle hinna hem och vända innan det var dags.

Jag kollade som tur var upp dansen och där ser man - den började åtta och inte nio som jag trodde! Det blev till att stoppa in familjen i bilen direkt när barnen vaknat och eftermiddagsschemat styrdes om lite. Vi hann i alla fall både fika och äta en god middag hos det spontana värdparet. Sen åkte jag hem och hoppade i dansoutfit, greppade väskan, pussade barn och sambo och åkte tillbaka samma väg jag kom. Hur dansen var har jag redan rett ut.

På söndagen blev det ju plötsligt så fint väder. Jag passade på att pyssla om trädgården lite. Hittade till min vanliga förvåning så här års ett trädgårdsland där ingen satt frön än. Får se vad och när det kan tänkas bli i år. Rosorna är i alla fall nedklippta nu och maskrosor bortplockade ur rabatter och hallonland. Även jordgubbslandet letades fram ur höstlöven. Daniel var flitig med element inomhus undertiden så nu är nästan alla utbytta. Barnen lekte och lekte och lekte utomhus och när vi fick dem i säng så var det fotbollskväll och sedan var helgen slut.

Inga kommentarer: