tisdag 8 maj 2012

En vecka senare

Har härmed gjort första veckan på jobbet om man nu vill se det så. Onsdag till tisdag. Jag kommer i ordning mer och mer och känner mig nu ganska färdiginflyttad. Jag har boat om man säger så. Plus att de sista delarna av min ordinarie inredning har anlänt. Min fina skrikgröna stol till exempel. Jag kan tycka att den piggar upp. :-)
En ögonblicksbild

Idag har jag haft möte i schtaaan tillsammans med min chef. Vi träffade en som skulle förklara för mig massa saker som jag sedan ska ha ansvar för och det kändes ju finfint då jag inte är någon novis på just det området. Över huvudtaget känns det som att jag hittills lever upp till förväntningarna som jag satt på mig själv under rekryteringsprocessen och det är ju skönt. Känslan på arbetsplatsen och själva arbetet i sig lever i sin tur upp till mina förväntningar så här långt och det känns förstås också bra.

Magkänslan säger ju det mesta om det första. Men det ska bli intressant att se hur lång tid det kommer ta innan jag kommer tycka att jag börjar ha koll på mitt huvudsakliga ansvarsområde på egen hand? Just nu känns det mest som ett nystan med nästan bara lösa ändar. Jag saknar liksom all bakgrund, så det är där koncentrationen måste läggas nu.

Inga kommentarer: