måndag 28 maj 2012

Bara massa roligt! :-)

Förra veckan var superintensiv med massor av bra och roliga saker som liksom klumpat ihop sig efter varandra. Så nu blir det en kort resumé.

Måndag - fick privatlektion på yogan och det är ju så sjukt kul och nyttigt! Träningsvärken kom såklart som ett brev på posten. :-) (Ok, skrev påsten med å först men det såg ju sanslöst dumt ut...!)

Tisdag - Ah, en timmes massage på kvällen, inbokad sedan flera veckor tillbaka. Så perfekt precis mitt i min träningsvärk. En ny tid bokad till efter semestern. Bokar man inte så blir det inte av! :-)

Onsdag - Först ett besök på en mässa för specialanpassningar för handikapp med jobbet. Väldigt intressant både för jobb och privat att upptäcka det breda utbudet som finns på marknaden med olika stolar, anpassningar i bilar etc. Cool!! På kvällen tjusig middag på innehak i innerstan med viktigaste leverantören från Taiwan. InneStockholm hade upptäckt att det var högsommar i maj och stora solbrillor och höga klackar stod tätt i baren. Lite kändisspotting (Bl a Robin Söderling...) hanns också med. Efter en ljum promenad genom stan var det dags för hemfärd efter en första tillställning av detta slag med nya jobbet. Trevligt och intressant. (Jag är en hopplös relationsanalytiker just nu.)

Torsdag - 50-årsfest på kvällen. Handlade min del av festmaten på lunchen och var hemma en snabbsväng och slängde ihop maten, sa hej till familjen och stoppade i mej lite överlevnadsmat. Sen ut till kören för en intensiv körövning på 1,5 timme. Sen var det fest! På riktigt! Det var dukat med långbord och medan vi som gjorde mat blev klara hälldes det upp champagne och skålades för jubilaren - vår maestro.

Sen sjöng vi en födelsedagsvisa för vår körledare på arret på en häftig spansk mässa som egentligen handlar om blod, död och annat elände. Det blev himla roligt och mycket uppskattat. Maten blev även den mycket uppskattad och det åt och dracks först mat och vin, sedan paj och kaffe tills timmen blev sen. Det var ju torsdag och de flesta hade arbetsdag dagen efter och droppade av vid halv elva-elva.

Sen var vi några kvar. Vi som gärna stannar kvar även annars. Sista timmen hade vi så sjukt roligt, det var länge sen jag skrattade så mycket! När klockan blev tolv började jag skruva på mig och kvart över tog jag mig iväg. Då visste jag att klockan skulle vara ett när jag kom hem och jag skulle ju också jobba. Maestro K fick en hotellnatt i present så att hon kunde stanna kvar i stan över natten. :-) En grymt bra kväll helt enkelt!

Inga kommentarer: