onsdag 31 augusti 2011

Söndagsös

Helgen var verkligen fullspäckad med roliga saker. På söndag eftermiddag åkte jag ut till Norrtälje för att delta på Miljöfestivalen för andra året i rad. Kören hade ett litet program på fyrtio minuter. Det var väldigt roligt och det gick himlans bra. Publiken gav också en väldigt fin respons. Som grupp känns det som att vi nu är väldigt säkra på varandra och det vi gör tillsammans. Kul!
Körtjej i grönt och vitt i sann Miljöfestivalanda

Efter konserten var det dags att bege sin mot höstpremiären på Yesterday. Men först lite mat i magen. Jag hade tänkt ta nåt på vägen men fick istället sällskap av K som också var hungrig. Det blev ett riktigt krogbesök till mina ögon och magens stora glädje. Vi satt och åt och pratade både länge och väl och snart var det bara en kvart kvar till dansen skulle börja och jag hade ännu inte lämnat Norrtälje.

Oxfilétoast! Klart värd att missa lite dans för...

Jag lämnade till slut av K och gasade mot dans. Jag blev bara en halvtimme sen och efter ett snabbt ombyte var jag redo att äntra golvet. Det var förvånansvärt lite folk. Det fanns helt enkelt en del plats att dansa på och det brukar ju vara positivt för kvaliteten. Kvaliteten på dansarna var också hög så det var inte svårt att ha roligt. Uppbjuden blev jag också flera gånger.

P är alltid givande att dansa med. Denna gång lyckades hon muntligen guida mig genom hela lokalen under en låt (prata och dansa samtidigt!) och dessutom när fyra låtar var avdansade stod min önskade kavaljer precis bredvid och tackade sin dam. Så oerhört praktiskt! (När man åker Ps högkvalitativa danstaxi får man önska sig nästa dans (resmål) innan resans start..)

Jag blev också uppjuden av två nya kavaljerer som båda bjöd på riktigt bra dans. Den första med ovanligt bra foxteknik och den andra med oväntat fint flyt i foxen. Kul! Ibland får man en knäpp på näsan när man dömt hunden efter håren på förhand och det är ju alltid utvecklande för den egna karaktären.
Färdigdansad och lite farlig. Duschen nästa!

Efter en myyyysdans med en av favvokillarna som nu måste ses som bubblare så var det dags att åka hem, något i förtid. Dagens aktiviteter hade kommit ifatt och jag var trööött. Insikten att en arbetsdag var nära förestående gjorde att jag tog mig i kragen och återvände till hemmet, duschen och sängen.

En fantastiskt trevlig söndag. Också!

2 kommentarer:

Puman sa...

Tihi, det är ju ett rent nöje att få guida till min upplevelse av musiken:-) ser redan fram mot nästa resa;-) STOR KRAM och tack för en fantastisk dansupplevelse! Imorgon vaknar jag kanske och kan dansa tango... KRAM

Frida sa...

Ser fram emot att följa lite tangosteg så småningom. Kan prestera en hyfsad "ocho" i alla fall! :-)