torsdag 1 september 2011

Nu har det börjat...

....det nya livet alltså. Igår var jag och köpte simkort och lunchsimmade för första gången på flera år. Nu när jag återigen jobbar nära en simhall finns inga ursäkter. Det var lite strul hit och dit innan jag kom ner i det blå så jag hann bara trettio längder men det var en start. Jag tycker jag ska hinna simma fyrtio längder sen på den tid jag har. Det tog tyvärr längre tid än jag hoppats från att jag gick upp ur bassängen till att jag klev in på kontoret. Får klura på det.

Igår kväll hade vi det första av tre avdelningsmöten med jobbet. Vi började med att äta tillsammans och sen var det några timmars bra möte. När jag åkte hemåt var jag helt sjukt trött fast klockan inte var så mycket. Jag var redo för sängen vid halv tio. Då vaknade tyvärr Måns som strulat lite sista dagarna då han haft en febertopp och lite knas med magen. Sen var han vaken på ett eller annat vis fram till halv tolv. Då var jag nästan gråtfärdig.

Efter ganska dålig sömn inatt har jag ännu en helkväll idag. Jag hade hoppats vara laddad för den men det kanske kommer under dagen. Sarek har releasekonsert på nya skivan "Magiska toner" på Södra teatern. Jag och kören är som bekant med och trallar på fem av spåren och vi är VIP-inbjudna på konserten. Det blev därför så att övningen blev inställd och vi blir ett helt litet gäng som ska ses för mat och konsert. Det blir nog kul när jag väl är iväg. Stan och jag ses inte så ofta precis!

Men först - ännu en arbetsdag. :-)

Inga kommentarer: