måndag 8 augusti 2011

Bra jobbat idag!

Dag nummer ett efter semestern avklarad. Det blev en bra dag. Efter lite chitchat med da boss satte jag mig överst på en stor pappershög och gnagde mig neråt. Jag kom faktiskt ända ner till skrivbordet. När dagen började närma sig slut tyckte jag faktiskt att jag hade hyfsad koll på läget och de kunder som ringt under dagen hade jag tursamt nog kunnat ge besked som de var nöjda med. Ett helt gäng med nya och för mig okända kunder låg också på bordet och de hann jag också nästan administrera klart. Da boss har varit flitig med försäljningen medan jag varit borta.

Jag hann träffa alla på kontoret och något av det första jag fick höra i morse var "Äntligen!!". Sånt masserar egot. Man vill ju gärna vara efterlängtad. :-) Även en del av övrig personal hann passera och bytas något ord med. Det sista jag gjorde för dagen var att gå ut och styra om "mitt" lager som stod utspritt. Nu står det på sina rader redo att levereras. Allt är i sin ordning. I morgon är en ny dag!

Inga kommentarer: