fredag 19 augusti 2011

Nu är det faktiskt jäkligt nära!

Nu är det fredag. Då är det alltså lördag i morgon. Tänka sig! I morgon ska jag på bröllop. Fast det har jag nästan inte fattat även fast jag tjatat om det en del här. Jag har fattat att jag ska vara på en vigsel men inte på det som följer efter. Jag kommer bli förvånad när jag upptäcker att det kommer serveras mat och så. Men trevligt ska det såklart bli.

Nu är det kanske dags att skriva ut i klartext vad som händer i morgon: M&M gifter sig och jag ska sjunga två sånger de önskat för dem under vigseln. Hej och hå. Trots att jag vet att jag är nervös innerst inne har jag varit förvånansvärt cool tills nu. Igår repade jag för andra gången med K, min eminenta pianist. Då blev det plötsligt lite på riktigt, pulsen steg och jag fick lite svårt att sova när jag väl kom i säng. Förkylningen? Jo, den hänger kvar men jag ska nog klara av att sjunga i alla fall. Wish me luck!

Igår hade vi också återsamling med kören och det var ett märkligt återseende då vi alla fått samma tråkiga besked tidigare i veckan. Efter en timmes diskuterande om framtiden kom vi gemensamt fram till en plan för hur vi ska genomleva hösten och jag tror alla var vid ganska gott mod efter det.

Sedan blev det rep inför vårt nästa gig. Det ska bli riktigt kul och så får vi återse Sarekarna igen. Skivan släppt förresten 1 septeber och jag får den på lådan vilken dag som helst. :-)

Inga kommentarer: