fredag 26 augusti 2011

Snart börjar det nya livet - x2

Den här veckan bara gick. Vardagen är plötsligt på sin plats och Tove har börjat på dagis lite igen. Igår fick jag semesterlönen. Det var mer än trevligt. I går repade jag med kören igen. Det var också trevligt. På söndag ska vi sjunga en liten konsert på Miljöfestivalen i Norrtälje. Sen tänkte jag smita från festivalen för att åka och dansa lite. Förkylningen är äntligen (nästan) över så jag är värd lite skojig motion.

Nästa vecka ska det nya livet börja. Ni vet det där som man börjar varje nytt halvår. Varje halvår ska man bli duktig och träna, planera veckomatsedel, äta nyttigt....vara snäll...etc... Mitt nya liv som börjar på måndag är tänkt att innehålla en lunchsimning i veckan utöver den vanliga motionen, dans och yoga. Jag försöker redan nu va lite duktig med maten så alla fina kläder jag har i garderoben ska sitta som de är tänkta.

Om några få veckor (3 oktober) börjar ett annan sorts nytt liv och det är att jag byter av som serviceförälder. Så snart Måns är inskolad är det jag som ska både hämta och lämna. Det blir säkert skojigt i vinter när jag ska få på båda kläder, extra tröja, overall, två(!) raggsockor, två(!) stövlar, två(!) vantar och en mössa. Men jag har ju tid att vänja mig tills dess...

En bra sak med att Måns börjar dagis är att jag ska gå ner lite i tid. Bara lite, men ändå lite. Och så ska jag ta ut varannan fredag som föräldradag. Det lät kanske lite slätstruket men den hela innebörden av den meningen är: LÅNGHELG VARANNAN VECKA!!! WHOHOOO!! Jag har fått klartecken på jobbet och jag tror och hoppas att det ska fungera bra i praktiken med mitt arbete. :-)

Inga kommentarer: