söndag 28 augusti 2011

Familjedag på Skansen

Spontanitet är inte vår bästa sida sen det kom barn i huset. Framförallt inte sedan barnen blev två. Det är mycket som går bort för att det känns som mer besvär än nytta. Tar mer energi än det ger. Men igår slog plötsligt spontaniteten till och vi ändrade våra dagsplaner att ta tillvara den sista(?) sommardagen på stranden till att ta tillvara den sista sommardagen på Skansen.

Far och bror begav sig nämligen dit på förmiddagen för att delta i Riksspelmansstämman där. Vi åt lunch hemma och sen packade vi ihop och åkte mot Djurgården vi också i förhoppning om sovande barn i bilen. Väl inne på Skansen gjorde vi djurparken i ett huj, hittade resten av familjen inne på en gård där vi fikade, sen blev det miniskansen och lekpark vid stora scenen medan scenprogrammet med folkmusikeliten underhöll. Dagen avslutades med gemensam middag på Stora gungan.

Det var en jättemysig dag på alla sätt. Familjen var samlad och vädret var ljumt ända till kvällen och man behövde inte ens ta på en tröja. Hela familjen fick mersmak på Skansen då båda barnen fick ut mycket av besöket. Det blir fler gånger!
Karusell
Kisse
Glass
Livs levande spelmän
Klättring
Middag
Dansband på ingång

Inga kommentarer: