lördag 13 augusti 2011

Ledsamt och tungt

Arbetsveckan tuffade på i lagom maklig takt. Det känns som att kundläget nu är under kontroll igen. Vad gäller andra delen av jobbet så finns det något som gnager lite. Magkänslan är inte helt lugn och tillfreds och jag vet inte riktigt varför det är så. Men om det är något så lär jag bli varse. Kanske är det helt enkelt så att smekmånaden är över?

Veckan var för övrigt harmonisk fram till fredag lunch när sorgen som drabbat företaget under sommaren fick anledning att komma fram i ljuset. Det blev mycket prat och många känslor, hos liten som hos stor. Det var helt omöjligt att inte drabbas känslomässigt och på eftermiddagen blev det inte mycket annat gjort än bearbetning. Men svåra saker måste ju bearbetas så det är egentligen av godo även fast det är jobbigt. Jag hade svårt att släppa taget även när jag kom hem. Tankarna fortsatte snurra ända tills jag delat med mig hemma av vad jag fått ta del av under dagen.

På kvällen blev det födelsedagsmiddag i förskott för bror och han bakade dessutom en superfin och smaskig gräddtårta till kvällsfikat. :-) Kvällen blev sen inte så lång. Vi var eftertrötta och Daniel skulle iväg tidigt i morse. Som tur var blev natten lugn.

Inga kommentarer: