fredag 21 januari 2011

Vintrig flygtur

Torsdag och fredag har jag och da boss haft möte med två chefer från andra företag som vi samarbetar med. Det har alltså varit helt annan agenda än vanligt. Igår var det ganska informativt för egen del även om jag inte direkt hade så mycket att komma med själv. Dagen avslutades med middag på stan å sådär men jag var istället i Norrtälje och repade kör som sig bör.

I morse blev det tåget in till stan där mötet skulle fortsätta. Jag anslöt lagom till de avslutat frukosten på hotellet och sedan visade det sig att vi inte hade så mycket mer att diskutera utan det blev istället småprat på en promenad runt stan i väntan på mötets avslutande lunch.

Vid elva begav vi oss ut mot Huddinge till vårt fortsatta färdmedel - helikoptern! Skutt i, på med flytväst, bälte, och så iväg. Vi flög över södra skärgården. Det var tyvärr ingen solig dag men det var ändå spännande att se skärgården i vinterskrud. Det var många fina ismönster och även om öarna var snöiga kunde man föreställa sig hur en och annan sjötomt ter sig på sommaren. Dyyyyrt...tänkte jag!

Vi flög till Fågelbrohus där vi landade på golfbanan och intog sedan en smaskig tvårätters lunch. Gott! Efter kaffet var det bara att hoppa in i helikoptern igen och susa hemåt. Jag spanade efter älgar på vägen men lyckades inte se nån. Däremot såg vi enstaka skridskoåkare verkade vara ute på hal is...om man säger... Riktigt kul var det att flyga i alla fall! :-)
Vinterskärgård
Isflak och mönster
Fordonet
En passagerare

Inga kommentarer: