måndag 3 januari 2011

Första arbetsdagen

Nu har arbetsdagen tagit slut. Det var en lång dag som ändå gick ganska fort. Nu är jag trööööött! Nattsömnen var inte den ultimata om man säger så. Lite jobbsnurr i huvudet plus Månsvak på det. Men upp och iväg kom jag. Det känns som jag redan efter en dag vant mig vid att ha nära till jobbet. Jag måste påminna mig själv om hur jäkla bra jag har det emellanåt.

Jag har har fått inta mitt nya rum som är halvtömt sen dess förra inneboende då det är lite halvkaos med alla grejor som inte får plats. Men tids nog ska jag nog lyckas få till nån slags mysighet därinne. Några tips om hur man piffar kontoret med enkla medel??

Ägnade mig bitvis åt att gosa med min nya telefon under förmiddagen mellan instruktionerna och hann också administrera en större pappershög. Det blev lunch på kontoret tillsammans med de kollegor som var på plats och eftermiddagen ägnades mycket åt att prata om min roll på företaget. Det verkar väldigt inspirerande och en riktig utmaning och det hänger mycket på mig vad det blir. Jag får allt utrymme jag vill bara jag tar det känns det som.

När jag kom hem så fick jag fina blommor och god choklad av mina älsklingar för att fira min första dag. :-) Dessutom stod middagen i ugnen. Det kan jag lätt vänja mig vid!

Ikväll ska jag lägga mig tidigt!

2 kommentarer:

Puman sa...

Å vad kul att du haft en så bra första dag! Jag är en mästare på att bo in mig på kontor och kan bidra med lite mysighetstips: Ha en te-och sympatihylla med lite pigga-upp-stämningen-saker i, tex:

*Ditt favoritte, och din favoritmugg.
*Goda saker att knapra på medan man tänker bra och kreativa tankar.
*Din vision av vad som gör dig till dig - en presentationsbild av dig själv helt enkelt! Att titta på dagar då det är motvind och uppförsbacke och brist på inspiration.
*Blomma i fönstret
*Kort på familjen
*En liten piltavla att agera ut frustration på, alternativt att öva att träffa mitt i prick på ;)

Ja, och så kan du ju låta en dator stå på skrivbordet, så att det ser ut som ett arbetsrum, för den där fulländande kontorslooken... *Fniss*

KRAM

Frida sa...

Hahaha, tack för alla perfekta tips! Ska fundera på det där med dator ..kanske kan se bra ut... Jag har också börjat fnula på lite färglada tavlor. Det kommer bli fint det här. :-)