fredag 14 januari 2011

Pustar ut efter veckan

Nu är det helg. Veckan tog slut och jag med den. Eftermiddagen blev otroligt trött och det känns verkligen att tänkandet har tagit på. Men det känns bra att jag redan är inne i det så pass som jag faktiskt är. Hon som tidigare gjort delar av mina arbetsuppgifter uttryckte idag förvåning över hur snabbt jag faktiskt tagit över och hon har äntligen kunnat ägna sig åt det hon egentligen ska göra.

Sen springer jag såklart hit och dit och frågar om allt. Men så måste det ju vara. Ju mer man börjar jobba på riktigt ju mer måste man fråga. Sen ett par dagar tillbaka svarar jag också i telefonen och då kommer ju frågorna på löpande band från både befintliga och potentiella kunder och jag får ta reda på svaren vartefter. Men det är det som kallas utveckling och det är roligt!

Idag har jag ätit min andra semla på tre dagar. Om det fortsätter så här så kommer jag lätt kunna förväxlas med en dylik bulle lagom till den riktiga semmeldagen. Men det är på jobbet det smaskas så det är inte mitt fel tänker jag...

Inga kommentarer: