lördag 29 januari 2011

Sugrörsträning

Men hoppsan, det verkar som att jag liksom glömt bort bloggen i några dagar. Det har kanske varit lite intensivt men det är ju ingen ursäkt!

I torsdags var det körövning och vi fick sjunga genom sugrör för att bygga upp ett tryck i kroppen. När man sen tog bort sugröret fanns all klang uppe i huvudet och det var oerhört lätt att sjunga och kören lät fantastisk. Men efter pyttekort tid var trycket borta och vi lät som vanligt igen. ;-) Nu ska vi få öva med sugrören till och från för att lära musklerna jobba på rätt sätt och till slut kanske det sitter i muskelminnet. Det var jobbigt för magmusklerna men roligt såg det ut i vilket fall!
I går hade jag sällskap på jobbet en stund av en liten assistent som heter Tove. Hon fick vara hos mig medan Daniel hämtade Emma, Maja och Nina vid flyplatsen. Annars fick de inte plats allihop. Tove var ganska lugn och duktig och ritade, fikade och tittade på film. Jag tror hon tyckte det var roligt att vara på mammas jobb. Sen kom Daniel och hämtade hem henne till besöket.
När jag kom hem var alltså huset fullt och en umgängesrik helg stod för dörren. Och där är vi nu. Alltså ska jag fortsätta umgås istället för att sitta här! So long.

Inga kommentarer: