söndag 2 januari 2011

Dan före dan

I morgon är det dags - jobbet kallar! Jag har sett fram emot den dagen länge - Tills för tre veckor sen när Måns icke-sovande började bli sådär galet jobbigt. Allra jobbigast är det nog i mitt huvud. Sen dess har jag bävat och känt att - jaaag oooorkaaar iiinteeeee!

Men nu är det bara att se framåt. Det finns ingen återvändo och inget val och det tror jag är bra. Vardag är nog precis vad som behövs, det kommer hjälpa till att styra upp allt. Och att jag får byta miljö är nog väldigt bra och lugnande för mig.

Ikväll försöker jag fatta att imorgon ska jag
- kanske vakna av väckarklockan
- inta mitt nya arbetsrum
- börja begripa vad jag ska jobba med
- äta lunch (ute?) i lugn och ro med kollegor
- säga hej till min nya telefon (IP4) och hejdå till mitt gamla vrak
- komma hem lagom till middagen

Men det är ju inte så att jag måste upp i ottan precis. I morgon ska jag börja klockan åtta så jag måste gå hemifrån typ...fem i... ;-)

Jag lovar att återkomma med en rapport om hur det gick!

Kvällen avrundas för övrigt med gräddtårta spontant bakad(!) av bror samt ett nytt avsnitt av Morden i Midsomer.

Inga kommentarer: