tisdag 25 januari 2011

Plötsligt händer det

Helgen blev oväntat social. Jag skippade båda danstillfällena och hoppades att pigghet och bättre hälsa skulle bli resultatet av det. Jag var rejält sliten på fredagskvällen så det var ett klokt val. Jag fick sovmorgon på lördagen och framåt lunch lämnade jag Daniel i barnkaoset för att själv äta lunch med Elin i Stinsen. (Ett köpcenter nära oss.)

Det var så himla kul och efterlängtat att ses på tu man hand och prata så där som bara vi kan. Vi var i stort behov av uppdateringar eftersom det hänt mycket sen sist. Båda har vi börjat på nytt jobb under månaden till exempel. Det blev mycket prat och lite shopping innan det var dags att återvända hemåt.

Men innan dess hade Elin bjudit in sig och Mattias på middag hos oss, för alla skulle vi annars bara ägna kvällen åt ätande på varsitt håll. Det är ju märkligt det där, för annars när man ska boka in en middag så hittar man kanske ett datum som funkar för alla en lördag om tre månader. Men plötsligt så sitter vi bara där och äter och umgås en hel kväll helt oplanerat. Icke desto mindre trevligt!

På söndagen var det Daniels sovmorgone och sen blev det ännu mer socialt då grannarna kom över och det blev fullt rejs med alla barn som underhöll sig på olika sätt. Vi vuxna fikade och försökte umgås mellan tillrättavisningar och annat. På söndagkvällen lade sig lugnet igen och helgen avrundades. En ovanligt trevlig helg! :-)

Inga kommentarer: