tisdag 18 januari 2011

Nystart

Igår var det start för en ny arbetsvecka. Det känns roligt att gå till jobbet och det är inte fy skam. Jag kommer in i det mer och mer för varje dag som går och har fullt förtroende från min chef att utveckla, bolla, tycka och känna. Det är nästan overkligt att jag hamnat i den här positionen. Inspirerande!

I och med att jag börjat så har hela kontoret nystartat. Både arbets- och energimässigt och i den fysiska omgivningen. I helgen målade de om våra kontorsrum så det var spännande att öppna dörren i går morse. En mörkt grön vägg har jag nu och de andra är ljusgrå. Väldigt fint blev det. Alla trista hyllor hade skruvats ner och jag kommer inte att sätta upp dem igen. Nu ska jag sätta upp pappas fina naturbilder på väggen istället som ska förgylla mina dagar.

Måns sover bra nu, det är alldeles alldeles underbart. Nu har han sovit ganska många nätter i rad utan att vi har behövt gå upp. Någon natt har vi hört att han vaknat, men han har somnat om själv. Det är en obeskrivlig lättnad. Tänk hur vi höll på för bara ett par veckor sedan!

Jag börjar så smått se fram emot helgen efter helgen som kommer. Då ska vi få finbesök från norr. Det ska bli så himla roligt och trevligt på alla sätt! Vi gick ju miste om en hel del umgänge när vi var uppe pga magsjukan, men nu får vi passa på att ta igen lite!

Inga kommentarer: