onsdag 5 januari 2011

Tre dagar klara

Min första arbetsvecka har en trivsam helgdag inlagd mitt i. Känns väldigt lagom att jobba tre dagar och sen pusta ut lite. De första dagarna har varit riktigt bra. Igår började jag dagen med att skaffa mig koll på arbetsordningen över mitt blivande ansvarsområde. Sen jobbade jag på som bara den med det som skulle göras på olika projekt. Med stöd givetvis. Riktigt mycket blev gjort och det kändes som att jag kom in i det lite mer.

Idag har jag fokuserat på att röja i mitt rum. Snyggat till ytorna och begripit vilka pärmar som faktiskt är "mina" och sen etikettat som bara den. Så nu står de där i fina rader med matchande ryggar och allt känns hemtrevligt. Ja, man är ju inte administratör för intet. ;-) Dessa två dagar har också innehållit mina första möten som högerhand. Intressant och lärorikt.

Nu ska det bli skönt med en dag ledigt men redan nu vet jag vad jag ska ta itu med på fredag morgon. Sen är det ju snart helg igen. :-)

2 kommentarer:

Elin sa...

Låter som att du fått en riktigt bra start på nya jobbet :) Härligt! Själv har jag varit och hälsat på min nya klass och träffat fritidspersonalen och diskuterat tider osv. Känns jättebra och jag ser verkligen fram emot nystarten på skolan! KRAM!

Frida sa...

Det låter ju kanon! :-) Vi måste ses och höras snart! KRAM