måndag 31 januari 2011

Noll koll

Klubben där jag är fiktiv medlem har nu utannonserat datumet för årets vårfest. Efter en snabb koll i almanackan kan jag konstatera att de prickat in samma lördag då självaste Blender spelar på det lokala danshaket. Varför är jag inte förvånad?!?

2 kommentarer:

Puman sa...

Funderat på att vara fiktiv medlem i en klubb med bättre koll istället? :P NSW har finfin timing, även om jag, i egenskap av icke-fiktiv medlem dissat deras fester och bara är där på onsdagarnas socialdans.

Och ja, det ligger på precis lika fel sida av stan som din nuvarande fiktiva klubb, men klientelet är lite snyggare, lite bättre. I alla fall lite svettigare ;)
KRAM

Frida sa...

Ja, det kan man kanske tycka vore en bra idé men märkligt nog lockar det inte det minsta.

Om det låg bättre till så jag kunde utnyttja onsdagarna så hade det kanske gjort det men inte nu.

Den snyggaste och svettigaste delen av NSW får jag passa på att utnyttja på annat håll. :-D