torsdag 13 januari 2011

Nu rullar det på

Nu närmar sig den första liksom riktiga arbetsveckan sitt slut. Jobbet flyter på oväntat bra. Jag har redan mer eller mindre tagit över ansvaret för mitt område och jag får mycket uppmuntran för att utveckla och förbättra.

Jag har även sparkat igång ett större "röjar"-projekt som ska genomföras under våren och sommaren. Ni kan ju tänka er att det är som en dröm för mig. :-) Jag älskar ju att röja, slänga, sortera och sånt. Och det bästa är ju att jag behöver ju inte göra grovjobbet själv, bara se till att det blir gjort! :-D

Min tjänst börjar utkristallisera sig mer och mer. Jag funderar på en lämplig titel för den jag har nu på pappret känns inte riktigt sann och ganska allmän. Jag kommer ha betydligt mer ansvar än så. Hittills känns det faktiskt som att jag nog inte kunde hamna bättre, varken geografiskt eller yrkesmässigt. :-)

Det här är ju den första riktiga veckan och det betyder att allt annat sätter igång förutom jobbet. Tove går vanlig vecka på dagis, i måndags var det showdanspremiär för året och ikväll är det kör igen med efterlängtat konserteftersnack. Det känns riktigt bra att vardagen nu kommit igång på allvar.

Inga kommentarer: