söndag 2 januari 2011

Nyårsfesten

Nyårsaftonen tillbringades i några mycket goda vänner lag hemma hos E&M. Vi bjöds på trerätters som uppskattades av varenda liten smaklök, lite sällskapsspel och massa umgänge. De "stora" barnen T&S trivdes snabbt i varandras sällskap trots att de setts så lite och efter en del vildare lekar satt de sen och myste i sovrummet framför Pippi.
Måns försökte hänga på och leka lite med de stora tjejerna men fick så småningom kapitulera och umgås med oss vuxna. J som är minst tog det ganska lugnt på det hela taget och var också först med att somna in. Sen knoppade de in en efter en och Tove somnade till slut på mattan på golvet under Elins täcke. Så kan det bli.

Vi hade sagt att vi skulle åka hem direkt efter tolvslaget eftersom jag var lite krasslig och trött och jag hade en lång nyårsdag framför mig. Det där med "direkt" är aningens relativt men vi kom i alla fall hem vid tvåtiden efter att ha forserat en decimeter nysnö på vägen hem. Det var liksom svårt att slita sig från allt trevligt så vi måste faktiskt ses snart igen! Värdparet ska ha all beröm för hela arrangemangeriet och vi ser fram emot fler tillställningar nu när ni har plats! :-) KRAAAM

Inga kommentarer: