tisdag 27 april 2010

Trevardagarsvecka

Idag finns både det ena och andra som ska förberedas inför vår lilla resa i morgon kväll. Den här veckan är behagligt kort. Men först några korta bloggnotiser.

I söndags bjöd vi över våra nya grannar på fika. Det var riktigt trevligt. Enkla och bra människor! De är precis i vår ålder och har en dotter som är fyra månader yngre än Tove och en dotter som är en vecka yngre än Måns så det verkar liksom dumt att inte ha kontakt. Det kanske vi kan ha både glädje och nytta av allihop framöver. :-)

Igår var det en vanlig måndag. Tove och jag har kommit in i rutinerna nu och vardagen flyter på relativt smärtfritt. Tove är emellanåt riktigt riktigt duktig! Då blir mamma glad och riktigt riktigt kramig! Nu känns inte vardagen läskig längre utan just bara vardag. De där funderingarna om varför jag egentligen ville ha barn och det har alltså gått över. För den här gången. ;)

Måns vill ha mat ca 01.00, 03.30 och 05.30 oberoende av när han somnar för natten. Sen är han vaken och ligger och låter, liksom småstönar som att det är jobbigt att vakna. Jag kan eventuellt bortse från stönen och sova lite till men sen kommer Tove in halv sju om jag har otur vilket jag oftast har. Då är jag ganska trött. Måste försöka lägga mig i tid om Måns tillåter. Men nu är det bara en morgon till sen har jag nog chans att sova igen lite i några dagar hoppas jag.

Nu ska jag börja beta av dagens lista. Överst står det: Relaxa med en kopp fika och några kakor! Nä det står det inte.

2 kommentarer:

Therése sa...

Om inte annat skriver jag till, relaxa och fika med många kakor flera gånger på din lista! Kram och ha en bra resa!

Frida sa...

Tack! Har faktiskt hängt tvätt och slipat ner naglarna redan så nu måste jag pusta en stund...