måndag 5 april 2010

I morgon återvänder vardagen

I dag är sista dagen tillsammans hemma allihop. Det är inte riktigt sant, men sista dagen i rad i alla fall. Daniel har varit ledig från jobbet i dryga två veckor och Tove har varit hemma från dagis. Allt för att vi alla ska lära oss vad vår nya familjekonstellation innebär. Det har varit sköna veckor. Inte helt fria från krämpor eller problem, men ändå sköna.

Tove har frågat efter dagis varje kväll. "Dagis i morron??" Nä, har vi svarat, för nu är det påsklov. Det har hon accepterat. Vi (Daniel mest) har försökt aktivera henne på förmiddagarna med lekparken eller andra utflykter så hon ska få träffa andra barn samt sova bra på dagen sen.

I morgon börjar Daniel jobba igen. Jag ska gå med Tove till dagis till nio. Sen ska jag och Måns till BVC kl tio. Sen ska jag hämta Tove klockan två. Mer finns inte planerat och ska inte finnas heller. Men visst har jag en lista på saker som vore bra att få gjort. Men det får bli om tillfälle finns. På torsdag ska jag dock försöka ta mig ut till kören igen tillsammans med Måns.

Eftersom påsken kom så lägligt även denna gång plus att Daniel har tagit ut lite sparad semester kommer han att jobba fyradagarsveckor en tid framöver. Han kommer plocka ut resterade pappadagar på fredagarna. Det blir en mjukstart för oss allihop eftersom Tove också är ledig på fredagarna. Skönt!

Nu har vi också äntligen bokat in en tripp till Umeå! Farmor, farfar och alla andra däruppe är ju jättenyfikna på Måns förstås och de flesta har vi inte träffat sen jul så det ska bli jättekul. Några veckor kvar är det men de svischar nog snart förbi. :-)

Inga kommentarer: