torsdag 8 april 2010

I dag är en ny dag (tack och lov!)

Igår var dagen som gud glömde. Jag begriper inte riktigt själv vad som hände men ögonen svider fortfarande idag. Jag får hoppas att jag bara är psykiskt instabil efter förlossningen eller nåt så att det helt enkelt går över. Jag får komma ihåg det positivaste av dagen och det var att Tove och jag (och Måns som sov) var ute och höststädade i trädgården på eftermiddagen. Det var på tiden för nu är det ju vår. Tove tyckte det var jätteroligt att springa runt med sin lilla skottkärra.

I morse kom Tove in till mig igen och fick sin välling i sängen. Hon har varit lite bekymrad över att inte Måns äter välling. Men i morse sa hon "Måns inte ha lälling, bara Tove. Stor tej." Låter som nåt vi kan ha sagt. :-) Häromdagen sa hon till Daniel "Tove inte snopp. Pappa snopp". Ingen av oss vet med oss att vi nämnt detta alls. Kanske de pratat om det på dagis?

Idag är Tove på dagis igen (Phu!) och jag har kunnat ta det riktigt lugnt nu och samlat kraft. Solen skiner ute så vi kommer nog vara ute en stund igen när vi kommer hem. Sen ikväll ska jag ta mig ut till kören med Måns i sällskap. Det tror jag blir riktigt roligt!

Inga kommentarer: