måndag 12 april 2010

Redan måndag igen

Man skulle kunna tro att tiden går långsamt så här i början. Hemma på dagarna. Liten bebis. Men jag tycker tvärtom. Måns är ju redan tre veckor och vi är i mitten av april. I princip. Det känns som att huxflux kommer det vara sommar. Pappret från dagis om vilka sommarveckor Tove ska vara där vittnar om det inte minst.

Helgen, med fredag inräknad, försvann i ett huj. På fredagen var vi till familjerätten och skrev på pappapapprena. När vi kom hem somnade Tove under vardagsrumsbordet innan lunch och sen vägrade hon äta. Hon hade plötsligt trettionio graders feber och ville gå upp och sova. Hon sov, åt välling och sov igen och på lördag efter middagsvilan var hon frisk.

Vi fick både det ena och andra uträttat under helgdagarna. Ny dörr på förrådet, sommardäck på stora bilen, matbröd bakat och veckans handling avklarad. I går eftermiddag kom Elin och Mattias förbi på fika och grillmiddag a la texmex och resten av dagen försvann därmed lätt. Tove pratar ofta om Elin och Mattias och blev såklart jätteglad (läs speedad) när jag sa att de skulle komma. Sen var det full fart med bus tills det var sovdags.

Natten blev något rörig eftersom Måns mest låg och gnydde istället för att sova och det blev amning hit och dit tills jag tappade räkningen. Tove vaknade pigg halv sju förstås men trots att jag var trött gick morgonen väldigt bra. Det är bara att skärpa sig och låtsas att busa är det bästa man vet så dags på dan.

Inga kommentarer: