tisdag 20 april 2010

Min första helt egna timme

Ut ur huset, alldeles ensam, för en timmes välbehövlig massage. Inte dumt alls om du frågar mig! Massösen frågade vad jag ville ha för musik och undrade om jag gillade delfinsång. Det låter typ som massa pip. Utdrivningen satte igång på två sekunder när hon satte på det. Ganska lustigt. Fick bli nåt annat istället. Jag skulle ju trots allt ligga på mage i en timme...

Hemma fick Måns mat ur flaska för första gången (jag och pumpen har återförenats under dagen) och det gick bra på en gång. "Han högg direkt!" sa Daniel. Bra det. Det betyder att jag kommer kunna skiljas från familjen kortare stunder. Det ses fram emot. Bara att få ligga på massagebänken en timme helt utan ansvar var underbart skönt. När man är runt barnen är sinnena ständigt alerta för att se eller höra om man behövs. Även på natten.

Var klok och bokade in en ny massagetid om fem veckor. Ser redan fram emot den!

Inga kommentarer: