fredag 2 april 2010

Grillpremiär

Jodå, idag kom den fram - grillen! Årets första grillmiddag avnjöts således i uterummet. Så gott!! Så nu kan man säga att våren är invigd på allvar.

I morse gick jag upp först med Tove för första gången på jättelänge. Daniel var på dans igår. Shake på Yesterday. Lite avundsjuk var jag allt. Själsligt hade jag verkligen behövt komma iväg på lite positiv hjärntvätt då senaste dagarnas drabbningar med Tove har satt sina spår i mitt sinne. Kroppsligt var jag inte lika sugen eftersom jag känner mig något stel. Det var tydligen trångt och bökigt så jag låtsas som att jag inte missade nåt/nån viktig/t.

Just nu har jag ingen aning om när det kan bli nån dans. Det beror på vad min kropp säger och vad Måns säger om att bli matad med flaska. Än känns det dock för tidigt att ens prova. När jag jämför danskalendern med min egen verkar det inte heller riktigt stämma på ett tag så det gör också sitt.

För övrigt har vi idag satt upp rullgardiner i Toves rum med förhoppningen att hon ska sova lite längre på morgonen. Hon har morgonsol på sin sida. Vi får väl se hur det går.

4 kommentarer:

Puman sa...

Kan lova att det inte var någon större katastrof att du missade Shake. Det var 430 betalande själar där, varav en del tydligen lärt sig nya turer på kurserna denna vecka :/ Så sammanfattningsvis: Trångt, svettigt, frustrerande när man inte kunde dansa ut i buggen eller få foxa utan att bli knuffad, trampad på eller armbågad. Många duktiga dansare, men svårt att komma fram till dem. Det krävdes tur, list och lite planering för att få till bra danser :)

Men oroa dig inte, jag dansade för din skull, och ser fram emot din comeback när den passar in i livsschemat:)

Stor påskkram till hela familjen!

Frida sa...

Det känns tryggt att du håller ställningarna åt mig därute! Och skönt att höra att det inte var sådär jättebra trots allt! ;-)

Lördagsdansen med Zlips är lockande men de har prickat in en släktträff precis då. Känns lite onödigt...

Kramas tillbaka!

Anna Grön sa...

Hej, hej!
Denna kommentaren hör väl inte riktigt till ditt inlägg! Jag vill bara med detta säga ett gättestort grattis och tala om att jag följer ert nya liv som tvåbarnsföräldrar ända här borta i vietnam tack vare din blogg! Det verkar som ni har det riktigt bra!
Om du skulle vara nyfiken på att se hur vi har det här på andra sidan jorden så hittar du oss på resedagboken.se under alias rontgendanang
Ta hand om er så kanske vi ses till sommaren någon gång ( öland kanske)
Massor av kramar från Anna

Frida sa...

Kul med en hälsning från andra sidan jorden! :-)

Kram