lördag 1 maj 2010

Kort uppdatering från Norrland

En liten kort notis från Norrland. Vi åkte hit sent i onsdagskväll. Flygresan gick fint med båda de små. Tove är ju veteran vid det här laget men åkte i egen stol för första gången. Hon satt nog ändå mest i pappas knä. Måns satt hos mig och tyckte det var ganska ok att flyga i alla fall.

Vi har hunnit umgås en hel del sen vi kom hit. Lite Settlers har det också hunnit bli. Det blir ju en riktigt lång helg när man vaknar på plats redan på torsdagen. Väldigt bra. Det är tråkigt nog februari här uppe just den här helgen så det känns lite synd att liksom åka ifrån vårpromenaderna.

Jag försöker passa på att planera lite inför semestern. Det är många man vill hinna träffa och alla har sin egen kalender och sina eventuella semesterdagar att ta hänsyn till. Vi har lång gemensam ledighet i sommar igen så det ska nog gå att få ihop på något sätt. I sommar ska det nog kunna bli någon dans häruppe också.

Nu är det ett dygn kvar innan vi återvänder hemåt. Sen hoppas jag det inte dröjer så länge tills vi ses nästa gång. Det är ju faktiskt sommar alldeles snart. Idag är det maj. :-)

Inga kommentarer: