fredag 23 april 2010

Torsdagskör

I går sov plötsligt Tove lite längre och kom dessutom inte in till mig när hon vaknade utan låg kvar och ropade lite. Så himla skönt. En timma extra i sängen på morgonen är guld värd även fast jag kanske inte sover utan snarare ammar och så. Dagen gick sen fort, jag bakade en kaka och pysslade lite smått innan Tove fick komma hem och sen lagade vi mat och så innan det var dags för kör.

Måns somnade direkt i bilen strax efter sex och sov sen i sin bilstol hela körövningen och hela vägen hem igen. Ca fyra timmar. Det var kanske inte helt bra, nattsömnen blev sådär. Men jag kunde ju i alla fall öva kör i lugn och ro. Jag tog upp honom sista kvarten och gav honom lite mat så att han inte skulle komma på att han var hungrig på väg hem. Övningen leddes av vår andredirigent igår och vi fick en del gjort även fast det inte blir samma sak som en ordinarie övning.

Nu blir det ingen övning för mig nästa vecka och veckan därpå har jag "utvecklingssång" med vår körledare innan övningen. Typ ett kvartsamtal om hur det går och lite så. Tills dess ska jag ha valt en sång att ha med mig. Det ska bli kul tycker jag och det känns inte nervöst. Jag tycker att det är en intressant idé att körledaren ska ha såna små individuella sångstunder med var och en för att få ett bra grepp om var kören "står". Seriöst som bara den. :-)

Inga kommentarer: