lördag 24 april 2010

Nya renoveringsplaner

I går var Daniel ledig igen. Skönt! Vi passade då på att inte ses så mycket. Daniel och Tove var på ÖF på förmiddagen medan jag var hemma och pysslade och sen åkte Måns och jag iväg på hörselkoll på eftermiddagen och passade på att hälsa på och fika hos Elin efter det. Jätteskönt att se några andra väggar samt prata loss med Elin i ett par timmar! Vi kom hem lagom till middag.

På kvällen, efter "Så ska det låta", kläckte plötsligt Daniel en idé hur vi skulle kunna få in en gästsäng på ett smidigt sätt. Sen Tove bytt säng så har vi ingen bra säng till gäster utan bara madrasser. Men nu hade Daniel en idé som jag gick igång på direkt (för en gångs skull ;). Plötsligt blev det ett väldigt planerande för att renovera och ställa om arbets-/lek-/(gäst-)rummet. NU helst, vill vi göra det. Måste hitta en helg då vi kan låna ut Tove bara.

Det är väldigt kul när vi båda stretar åt samma håll och slår ihop våra kloka för att hitta den ultimata lösningen. Vi diskuterade vidare tills ögonen gick i kors och vi sa godnatt. Kul med ett lagom stort projekt att ta itu med. :-) Ett som är hanterligt just nu. Vindsplanerna ligger tillfälligt på is.

Inga kommentarer: