fredag 2 november 2012

Lön för mödan

Om ni undrar varför jag uppdaterar så sporadiskt mot vad jag gjort tidigare är förklaringen ganska enkel: Jag jobbar på jobbet! Jo, det är faktiskt sant. I och med att jag nu är en av tre så har jag ganska mycket att göra vilket också faktiskt är roligt. Betydligt roligare att jobba på jobbet än att peta näsan.

Denna vecka har gått otroligt fort då jag har förberett det sista inför mässan som är nästa vecka. Jag har hållit i hela tjottabalongen och nu sjösätts snart projektet. Vår monter byggs på söndag och på tisdag börjar det på riktigt. Jag hoppas att vi får valuta för tiden och pengarna.

Eftersom jag arbetar ihop med två säljare är det såklart dessa som bemannar montern under mässan, men jag ska också åka dit en dag för att få se resultatet av höstens arbete, träffa lite folk och bilda mig en bredare uppfattning om branschen. Det ska bli riktigt kul!

Just idag går min provanställning över i en fast dito och det innebär förutom trygghet och trivsel även en lyft i plånboken som förhandlades redan i våras. Nice! :-)

För övrigt så har senhösten slagit till med full kraft med allt vad det innebär med mörker, halka, vinterdäck och annat elände. Men ikväll ska jag lysa upp med lite dans igen. Hoppas det blir en riktigt bra fredagskväll.

Tjingeling!

Inga kommentarer: