tisdag 20 november 2012

Ännu roligare att dansa själv

Det borde vara varningstext på dansfilmer på YouTube, "Att titta på dansfilm kan göra dig beroende" eller "Att titta på dansfilm kommer att ge dig ett svårtillfredsställt dansbehov". Men så otroligt frustrerande det är att titta på en film där ljudet inte synkar! Man får försöka se och höra var markeringarna egentligen skulle ha passat fint in.

Jo, jag fastnade. Det var dock länge sen. Det var väldigt länge sen jag var på någon tävling nu också. Jag tog med Tove på Brunnasnurren förra året men i år var det ingen snurr så då blev det inget. Lite synd då jag tror hon skulle tycka det var roligare nu.

Jag tycker att det vore ju faktiskt himla kul att dansa med nån herrejössesgrym buggsnubbe snart igen. Bara så du vet..


2 kommentarer:

/B sa...

Du är ju aldrig där jag är juh! ;) ;)

Frida sa...

Neee det känns som ett generellt problem just nu...