fredag 9 november 2012

På't igen!

Tisdag kväll var jag på massage igen. Min massös förklarade försynt att min kropp skulle må bra av lite muskler och inte alls må dåligt av lite träning. Vilket påhopp! Jag som tränar sååå regelbundet... Nja nje jag vet ju att hon har rätt. Resten av tiden på bänken klurade jag på det där. För jag hinner verkligen inte annat än undantagsvis ta mig iväg mer en en kväll i veckan till gymet, även fast jag har årskort.

Men medan jag låg där smidde jag en plan. En kvart om dagen i en månad, hemma på golvet. Fokus på mage och rygg. Jag har övningar, boll och matta. För en ynklig kvart finns inga ursäkter. Man kan ta en kvart på morgonen, en kvart medan maten står i ugnen, en kvart framför tvn eller en kvart innan kvällsduschen. Efter bara två veckor hoppas jag märka någon liten skillnad. Hoppas jag inte gör mig besviken nu!

Inga kommentarer: