fredag 16 november 2012

Vardagsbestyr

Våra barn har hela tiden varit så friska att vi är bortskämda med att alltid kunna vara på jobbet. Under Toves första dagisår hade vi två vabdagar. Även under Måns första år passera kräksjukor och annat obemärkt förbi. Nu har det varit lite mer att ta hänsyn till och det är då man inser att man trivs på jobbet och det är ju skönt på sitt sätt. Ingen av oss behöver heller känna något dåligt samvete från jobbet när man är hemma och det känns ju skönt att vi båda har moderna arbetsgivare. Sen om man vill så går det fint att jobba hemifrån också. Bara jag har med mig allt kan jag klara av det löpande riktigt bra.

I går kväll var det dags för kör igen. Det kändes längesen även fast det bara var en veckas uppehåll. Igår var jag plötsligen ensam sopran. Jaha, det var ju tur att man repat texterna flitigt då det kändes som att jag var solist mest hela tiden. Men det är en rolig utmaning och kören känns så trygg nu så det finns inget att frukta.

I och med att jag bara har en timma hemma mellan jobb och kör funderade jag på hur min kvart skulle hinnas med. Men när maten fått smälta en kvart drog jag fram matan och gjorde mina övningar. Barnen vill också vara med på sina mattor och de stretade på bra. Tove hittade också på nya övningar vi kunde göra. Så krångliga som möjligt. Svårt att veta exakt vad vi tränade ibland men det är ju roligt med sällskap och det blev en välutnyttjad kvart på flera sätt. :-)

Inga kommentarer: