måndag 19 november 2012

På tu man hand :-)

I lördags var det vår kväll på stan. Vi såg fram emot det allt mer under veckan och det var så trevligt att få klä på sig en klänning, vinka av barnvakt och barn och sedan vandra till tåget hand i hand med älsklingen. Vi var ju bjudna på middag på fin restaurang i stan och oj vad gott och trevligt det var!

När vi hade satt oss och fått något att dricka kom servitrisen med en hälsningen från A som önskade oss en trevlig kväll. :-) Sedan valde vi en femrätters överraskningsmeny som bestod av två förätter, en varmrätt, ostbricka och efterrätt. Till detta gott att dricka. All mat var mycket god och förrätt nr två och efterrätten var helt fantastiska. Smaklökarna njöt!

Det var två väldigt nöjda och mätta som lämnade restaurangen för att skynda till aktivitet nr två som var bio. Vi går ju aldrig på bio utan ser film hemma istället. Men nu hade vi biocheckar som vi utnyttjade och efter en stressig promenad och jakt på toaletter på en fullpackad filmstad så satt vi till slut i våra biofotöljer, lite lagom fnissiga.

Sen såg vi nya Bondfilmen som var så där lagom bra och underhållande att tiden gick fort och sen var det dags för en betydligt lugnare promenad genom staden mot vårt tåg. Vi var båda väldigt nöjda med vår extremt goda, trevliga och billiga kväll på stan. Vi kommer att återvända till restaurangen när tillfälle bjuds, det är säkert. :-)

Inga kommentarer: