tisdag 20 november 2012

New styles

 I söndags var jag på danskurs. Jo det är sant! Och det var ju flera evigheter sedan jag deltog på en kurs senast. Det var dock ingen pardanskurs utan tjejstyling med världens bästa A. Anledningen till att jag var där över huvudtaget var att jag fick för mig att det kunde vara en kul dag för mig och E på tu man hand. Det var en jättebra idé ända tills E låg i feberfrossa. Så då fick jag gå själv. A var ju där så jag behövde inte känna mig ensam.

Vi var sexton stycken tror jag med i snitt  en hyfsad nivå på deltagarna. Vi fick öva på att göra medvetna rörelser, vi la till lite nya steg i variationsbanken och tränade slow och lite av varje. Jobbigt och kul som sjutton. Det finns ju alltid nya saker att lära sig det ska man ha helt klart för sig. Socialt blev det också en trevlig dag.

När jag kom hem väntade morfars födelsedagstårta som bror och barnen bakat under förmiddagen. Sedan blev det mycket god familjemiddag i uterummet med tända ljus. Morfar skulle också få sin present och barnen fick tillsammans bära fram den och de sjöng "Ja må han leva" så fint och Tove utbringade ett fyrfaldigt leve för morfar. Presenten var en en varm och skön jacka som han ska synas i där ute i mörka skogen.

En helg som svischade förbi kan man lugn säga. Och så skönt att alla är friska nu!

Inga kommentarer: