fredag 23 november 2012

Fredagsfika med bästa sällskapet

För mig har det varit en ganska vanlig fredag förutom att jag tog bussen i morse. Barnen hade däremot en riktig superfredag. Direkt på morgonen tog Daniel med dem till badhuset och det tycker de ju är så roligt. Måns "simmade" själv för första gången med sina puffar och var förstås mycket stolt över det.

Efter vilan så tog de en biltur och hälsade på mig på jobbet för första gången. Vi har tänkt på det ett tag men det har alltid varit någon som är sjuk. Nu äntligen blev det av och det tyckte de förstås var jättekul. Jag tyckte också det var jättekul, mest för att Daniel äntligen fick träffa min kollegor som jag pratar om hela tiden. :-)

De hade med sig fika och vi åt bullar och drack kaffe. Sen fick de leka sista stunden innan det var dags för mig att sluta jobba. Sen fortsatte eftermiddagen med presentinköp till morgondagens barnkalas och sen hamburgare på välkänd dito restaurang. Jättekul tycker barnen eftersom det är ganska sällan.

Ikväll är jag ovanligt nog hemma med de sovande barnen, lämnad i soffan bakom en bunke med glass medan älsklingen är och dansar till Blender. Jag har blivit mer och mer danssugen under veckan men sen slog ryggen till på hemväg och efter min träningskvart som inte var särskilt bekväm känns soffläget ändå helt ok. Och den bästa dansen finns ju kvar.

 

Inga kommentarer: