måndag 12 november 2012

En kvarts träning och en och en halv timme film om dagen

Igår återvände äntligen min energi efter att ha varit slumrande i flera veckor som det känns. Plötsligt fick jag mer gjort hemma än jag fått totalt sett under en månad. Väldigt skönt att bara få go with the flow när det väl händer. Jag skurade bort sjukdom ur hela huset och avslutade med att baka bullar och träna min kvart. Sen var jag mer än värd en dusch och lite TV-mys med Daniel.

Daniel och jag har fastnat för serien som går nu om Arne Dahl (även om vi ser den lite mer koncentrerat än den visas på TV). Väldigt bra! Jag läste hela bokserien för några år sedan och tyckte böckerna var både spännande och hade ett underhållande språk (rekommenderas alltså!) och jag tycker det fångats även på filmerna. När sista boken var utläst var det som att förlora gemenskapen med en del av familjen så det känns trevligt att återknyta kontakten nu. :-)

Hur det går med min träningsutmaning? Jo tack fint! Jag har varit väldigt duktig med min utmaning om jag får säga det själv. Gjort en kvart varje kväll utom när jag var på mässan och kom hem mitt i natten. (Jo det kändes så i alla fall.) Förra måndagens yoga satt kvar i låren ända till i lördags! Jag fattar inte riktigt hur det kom sig, men ikväll är det hur som helst dags igen. Kul.

Inga kommentarer: