fredag 16 november 2012

Ett omöjligt mål?

Ännu en vecka med sjukdom och vab. I onsdags morse hann jag bara komma in på jobbet innan jag fick vända och hämta barnen igen då Toves mage var dålig. Hon var egentligen inte så sjuk men det var ju skönt att få vara hemma tills det gick över. Efter lunch hade jag två pigga och väldigt hungriga barn igen så då förstod man att det inte var så allvarligt.

På kvällen var det invigning av Zlatans arena. Jo, nu heter den så. Tänk att en träningslandskamp kunde framkalla sån stämning och glädje, även långt efteråt. Jag har med intresse följt medierna och inte minst det politiska efterspelet då Zlatan & Co också tryckte dubbarna i ansiktet på SD och gav lite extra glöd och intresse åt frågan om vem som får kalla sig svensk. Eftersom vi följer fotboll i allmänhet någorlunda aktivt och Zlatan i synnerhet gläds jag extra mycket åt att se hur idrotten kan bygga broar och hur Zlatans starka profil ger tyngd åt detta.   

Inga kommentarer: