söndag 28 oktober 2012

Oskars kalas

Jo, jag vet att det är en vecka sen nu men jag har ju varit lite rörig i min rapportering på sistone så varför inte fortsätta på inslagen väg. Oskar är barnens lill-kusin. Jaa, inte en riktig kusin som i släkt men en riktig kusin som i kärlek. I lördags hade Oskar namnkalas och kalas är ju alltid roligt!

Barn i kalaskläder från Turkiet
På kalaset var det massor av barn och när den lilla, men mycket känslosamma, ceremonin var avklarad och maten äten så var det full lek. Som tur var hade någon tänkt till och tagit med massor av leksaker. En väldigt trevlig eftermiddag blev det och vi vuxna hann uppdatera läget med T&R och också boka en middagsdejt. Trevligt!

När vi fikat kladdkaka med polly i (mums!) och barnen lekt ännu mer var alla till slut helt uttröttade och vi åkte hemåt. Tacksamt nog hade de placerat kalaset i vår ände av världen så vi hade en kort resa hem och en mycket lätt läggning framför oss. :-)

2 kommentarer:

Anneli sa...

Och Frida, alltid så trevligt att träffa dig och din familj. Jättefint blogginlägg:))) Kramar/ Anneli

Elin sa...

"Kusin som i kärlek"- så varmt och fin skrivet och en jättebra beskrivning! :) Lill-kusin med familj önskar er varmt välkomna ikväll! :)