tisdag 28 februari 2012

Första natten på loftet

Inatt sov vi ju på loftet. Det kändes som att vi sov över i vårt eget hus. Visserligen sov vi över resten av huset men det kändes liksom mer som att vi var på besök. Men snart är det vardag. Vi sov i alla fall gott. Det ska undersökas om och hur mycket vi kan höja sängen och ändå ta oss runt den utan att åla...

Tove tassade upp vid två och Daniel tassade ner med henne. Sen kom hon igen vid tio i sju och släpade på sin kudde. Då var pappan försvunnen till jobbet och jag hade fått sova riktigt bra. Snart "pep" Måns "Maaaaamaaaaa!!" och så var cirkusen igång.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, vi har samma funderingar till vårt hus. Vad skulle ni uppskatta att projektet gick på? Hur svårt var det? Ni verkar ha gjort allt/mycket jobb själv. Nu i efterhand, stör du dig på takhöjden eller är det fortfarande värt det? ;-) mvh Majja.

Frida sa...

Hej! Det var hur värt det som helst! Vi använder ju rummet varje natt eftersom vi sover där. Takhöjden stör inte eftersom vi mest sover eller barnen ligger på golvet och tittar på TV, det enda som är jobbigt är när man ska bädda.

Vi har gjort allt själva utom lite el och trappan med räcke som vi beställde trären. Totalt tror vi att det gått på 50-60.000kr och då är trappa, takfönster, takskivor och golv de stora posterna.

Lycka till med ett eventuella projekt!

Hälsningar, Frida