måndag 27 februari 2012

Sportlov?

Den här veckan är det sportov. Då får jag inte ha Tove på dagis eftersom hon är över tre år och ett gratis femtontimmarsbarn. Enligt min kommun ska man alltså inte söka några jobb just på sportlovet för då är det lov. Punkt. Alltså får vi hitta på nåt annat att göra hela veckan. I morgon ska dock Tove ändå få gå en stund på dagis eftersom mamman ska på, ännu en, intervju.

Idag är vi hemma på förmiddagen och jag har förberett loftet för sänguppflyttning. Dammsugit noga och svabbat två gånger. Nu är det så fint så och inatt ska vi sova i vårt nya sovrum! Vårt vindsloft, eller kärleksnästet som jag gärna vill se det som. ;-) Idag har jag också slipat och målat spikhål på alla lister i hall och på vilplan. När Måns vaknar ska vi bege oss iväg och köpa mer färg.

Inga kommentarer: