tisdag 28 februari 2012

Det går utför med träningen

Det går utför med träningsintentionerna. Varje god tanke blir bara liksom skjuten på framtiden till förmån för hemmapyssel och emellanåt bara allmän slöhet. Det är ju nu man ska grunda formen till beachen 2012. Som om man hann med så mycket beach.

Man kanske tänker att "du som är så smal behöver väl inte träna!?". Men det är ju inte därför, eller jo, just därför. Jag är ju bara smal. De enda bucklorna som sticker ut på mig är höftbenen och kotorna i ryggraden. Inga muskler. Övriga former är ju svårare att liksom träna dit, det får snarare motsatt effekt.

Ikväll fick jag för mig att jag skulle dansa till Drifters med varannan gammal. Jag dansar gammalt typ ingen gång om året så det skulle ju vara nyttigt för det tillhör ju på något sätt allmänbildningen att kunna. Men det blev lite för krångligt för mitt tänkta sällskap och jag blev lat. Andra tisdagen i rad som vi bangar ur båda två. Jag som hade tänkt föra och allt.

Annars hade jag ju tänkt träna men nu känns det så in i norden jobbigt att ens tänka tanken att ta sig iväg. Får bli pyssel i Måns rum istället. Det är fullt med skräp och kläder. Idag har jag kollat massa tapet, men det är svårt att välja. Ångestsvårt.

Inga kommentarer: