måndag 13 februari 2012

Fredag med dans till Svänzons

I fredags blev det plötsligt tillfälle att spendera förmiddagen med E. Mycket trevligt med prat och lunch tillsammans innan jag skjutsade henne till jobbet. Eftermiddagen spenderades hemma en stund innan det var dags att hämta barnen på dagis. Sen blev det middag och piff inför danskvällen.

Det var dags att bege sig mot Hallunda och Svänzons. Det är så otroligt sällan man får chansen att dansa till dem och ännu mer sällan ska det tydligen bli :(. Det är synd på ett så otroligt bra band, förmodligen Stockholmspublikens mest underskattade. De har sånt jäkla skönt sväng och ösiga snabba låtar så att fötterna går av sig själva. Jag har också alltid gillat Svänzons publikkonstakt eftersom de är tre frontmän och sångare och de har en härlig blandning i repertoaren även med några riktiga mysfoxlåtar. Mjaau!

Jag hade turen att få dansa med några riktigt bra killar (och tjej) under kvällen där kroppen fick chansen att få ut all dansenergi. Grymt! Jag kände av ryggen under mer eller mindre hela kvällen och var försiktig med att dansa med nya då jag inte klarade av oväntade rörelser. Jag åkte också hem lite tidigare av samma anledning då jag inte visste hur kroppen skulle reagera dagen efter, eftersom det var konsertdagen. Vore dumt att riskera för mycket.

Kvällen fick med beröm godkänt även fast det hade behövts några fler bra killar för att göra kvällen komplett. Då hade jag kanske också stannat hela kvällen. Mer Svänzons till mig säger jag! (Och ryggen helades av dansen så jag var smärtfri på lördagen. Halleluja!)
Envis fotograf: Volker

Inga kommentarer: